.
Martijn uit Boer zoekt vrouw
dinsdag 23 april 2024

Boer Martijn: “Ik heb me door haar laten meeslepen”

Dat had hij niet mogen doen

Boer Martijn, uit ‘Boer Zkt Vrouw’, zal zich de namiddag waarop hij zijn kandidaten zijn woonkamer liet herinrichten niet snel meer vergeten. Het kwam tot een aanvaring tussen de dames en het werd vooral een heel beschamende namiddag.

“Eerlijk, ik ben serieus geschrokken die dag. Lynnsie leek in het begin iemand die liever op de achtergrond staat, maar na de 24 uursdate was ze plots prominent aanwezig en was ze niet te verlegen om haar mening door te duwen... Omdat Lynnsie en Lisanne in hetzelfde bed sliepen, heb ik die avond de deur toch op een kier gelaten omdat ik bang was dat ze hun discussie zouden verderzetten. Maar gelukkig is alles die nacht rustig gebleven”, vertelde hij voor de camera en lezen we ook in Dag Allemaal.

Na de 24uurs date met Lynnsie was de sfeer op de boerderij helemaal anders. De vrouw ging ook lijnrecht in tegen alles wat de boer zei.

“Ik kon dat niet plaatsen en heb mij in haar spelletje laten meeslepen. Dat had ik niet mogen doen, zo zit ik normaal ook niet in elkaar. Ik ben geen ruziemaker en kan met iedereen door één deur.”