.
Celine Van Ouytsel
vrijdag 26 april 2024

Celine Van Ouytsel: “Dan trekken ze me aan mijn hakken weer naar beneden”

Ze loopt niet naast haar schoenen

Wanneer iemand Celine Van Ouytsel op zijn scherm ziet verschijnen, wordt hij of zij spontaan goed gezind. Voor die mensen hebben we goed nieuws, want binnenkort is Celine te zien in het derde seizoen van ‘Over De Oceaan’.

Celine werd in 2020 verkozen tot Miss België en dus ook een beetje tot de mooiste vrouw van het land. Dat streelt haar ego, maar een groot ego heeft ze niet.

“Ik zal nooit naast mijn schoenen lopen. Als nuchtere Kempense heb ik geleerd dat hoogmoed voor de val komt. Als ik toch zou beginnen te zweven, dan trekken mijn vrienden en familie me aan m'n hakken weer naar beneden. Zo vind ik het goed. Dat gezegd zijnde: ijdelheid valt ook onder hoogmoed, hè”, lacht Celine in Humo.

Volgens velen valt ijdelheid ook onder hoogmoed en dan moet Van Ouytsel toegeven dat ze misschien toch een beetje schuldig plijt.

“Ik ben de grootste ijdeltuit die er is. Ik sta nochtans niet zo lang voor de spiegel, 5 à 10 minuten. Maar ik ben wel voortdurend met mijn uiterlijk bezig. Ik zit op Instagram, maak foto's, zorg dat mijn outfits bij elkaar passen... Grotendeels voor mijn job, maar toch: ijdelheid pur sang".

Bio van Celine Van Ouytsel

Meer Over:

Celine Van Ouytsel