.
Peter Van de Veire
zaterdag 9 juli 2022

11 julifeest: gratis optredens op Grote Markt

Allen daarheen!

Voor het Feest van de Vlaamse Gemeenschap kunnen stad Antwerpen en VRT na een aantal coronajaren eindelijk opnieuw een editie mét publiek organiseren. Iedereen is welkom voor de optredens van Vlaamse artiesten op maandag 11 juli op de Grote Markt, aan de voet van het zonet gerestaureerde stadhuis. In de namiddag komt ook al een verrassingsband voor kinderen optreden.

Rond 15 uur staat er op de Grote Markt reeds een band die populair is bij kinderen op de planken. Wie precies komt, blijft geheim tot dan, maar het zal zeker en vast de moeite waard zijn voor de kleine muziekfans.

Vanaf 19 uur start het avondprogramma, gepresenteerd door Peter Van de Veire. Even voordien start al een dj-set om het publiek op te warmen. Om 19.30 uur volgt de stomende liveshow met grote namen als Clouseau, Pommelien Thijs, Regi & Emma Heesters, Metejoor & Snelle en Camille Dhont. Zij zorgen voor een feestelijke avond met heel wat muzikaal plezier. Als kers op de taart sluit niemand minder dan Willy Sommers de dag af.

De show zal ook te bekijken zijn op Eén en VRT NU vanaf 20.25 uur.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Peter Van de Veire

Meer Over:

Peter Van de Veire