.
Kevin Janssens, Bart Cannaerts, Julie Van den Steen, Andy Peelman, Tine Embrechts in The Masked Singer
donderdag 9 februari 2023

7 nieuwe Masked Singers laten van zich horen

Vrijdagavond in een nieuwe show...

De teleurstelling droop van het gezicht van Herman Verbruggen toen Skiwi vorige week voor het oog van bijna 2 miljoen kijkers ontmaskerd werd in The Masked Singer. Maar ook deze week kent de show geen genade en moet één deelnemer zonder pardon zijn of haar masker afzetten. Maar niet vooraleer alle Masked Singers de show van hun leven hebben gegeven. Champignon, Leeuw, Groot Licht, Soaperstar, Mummie en Raaf kunnen opgelucht ademhalen, want hen is een weekje rust gegund. Nu vrijdag 10 februari bestormen immers 7 gloednieuwe pakken het podium om hun stem voor het eerst op de kijker los te laten. Welkom Hippo, Foxy Lady, Minotaurus, Vlinder, Kolonel Mops, Kosmos en Tovenaar!

De 7 nieuwe Singers openen de show vrijdag samen op spectaculaire wijze met Take On Me van A-ha. Schuilt er een man of een vrouw in het pak, gaat het al dan niet over een professionele zanger(es) en van wie is die stem nu écht? Ook deze week vliegen de speculaties van speurders Kevin Janssens, Bart Cannaerts, nieuwkomer Tine Embrechts en voor het eerst ook een geheimzinnige mystery speurder in het rond. Die mystery speurder is alvast grote fan van het programma. “En eigenlijk raad ik thuis in de zetel redelijk veel namen juist”, klinkt het veelbelovend. De Masked Singers zijn dus gewaarschuwd…

In drie duels gaan de Masked Singers de confrontatie aan met elkaar. Zwaargewicht Hippo trotseert Kosmos, Foxy Lady probeert Tovenaar te sluw af te zijn en de futuristische Vlinder, aaibare Kolonel Mops en - volgens Jens toch wat ‘scary’ - Minotaurus gooien hun lijf en leden in de strijd. Eén ding is zeker: de stemmen van deze nieuwe lichting Masked Singers laten de speurders met open mond achter. “Ik ben echt blown away! Dit is wereldklasse!”, klinkt het na één van de performances uit de mond van Tine Embrechts. Van wie is dit indrukwekkend stemgeluid?

Met deze songs zingen de Masked Singers de sterren van de hemel:

Hippo: It’s About Damn Time van Lizzo
Kosmos: Ain’t Nobody van Chaka Khan
Kolonel Mops: Sweet Caroline van Neil Diamond
Vlinder: How Long Will I Love You van Ellie Goulding
Minotaurus: The Show Must Go On van Queen
Foxy Lady: Don’t Go van En Vogue
Tovenaar: Spaceman van Sam Ryder

The Masked Singer, vrijdag om 20.35 op VTM.

Bio van Kevin Janssens, Bart Cannaerts en Tine Embrechts