.
Ianthe Tavernier
dinsdag 15 november 2022

Amper 3 Vlaamse namen in hoofdcast Studio 100-versie van Les Misérables

Wie zijn ze?

In het najaar van 2023 brengt Studio 100 de succesmusical Les Misérables terug naar Vlaanderen. Het gaat om een eigentijdse, spectaculaire versie van Cameron Mackintosh.

Ondertussen is het al bijna 25 jaar geleden dat deze musical voor het eerst in ons land te zien was in de Antwerpse stadsschouwburg. Het was de eerste grote succesmusical in Vlaanderen en betekende zowat de doorbraak van het genre bij het grote publiek. Voor deze nieuwe productie van Les Misérables gaat Studio 100 een nauwe samenwerking aan met De Graaf & Cornelissen Entertainment en Van Lambaart Entertainment. Het gros van de door Studio 100 voorgestelde Vlaamse cast werd door het Engelse bedrijf dat mee over de invulling van de cast beslist geweigerd.

Gelukkig zijn er toch nog Nordin De Moor, Jonas Van Geel én Ianthe Tavernier. Onder andere Michael Muyderman, Channah Hewitt, Mark Roy Luyckx, Sem Gerritsma, Isaura Kuyt, Sjoerd Oomen en tal van anderen zullen eveneens in de cast te zien zijn. Tickets kosten tussen de 49,95 en 89,95 euro en zijn te koop via https://lesmiserables.live/ .

Download onze app voor Android of iOS