.
Andre Hazes
woensdag 3 mei 2023

André Hazes: “Dat nummer past niet bij mij”

Hij gaat een andere weg uit

André Hazes is terug en hoe. De zanger heeft een nieuwe single uit en in plaats van dat deze positief wordt onthaald, krijgt de single vooral bakken kritiek. Zo zou ‘Deel van Mij’ plagiaat zijn en lijkt de aandacht vooral daar naar te gaan.

Een ander opvallend feit is dat de single niet klinkt zoals alle andere singles van Hazes. Hij wil vanaf nu een andere weg inslaan en dat is niet als volkszanger. Hij wil het allemaal veel cooler.

“Het nummer ‘Leef’, dat past helemaal niet bij mij. Volgens mij ben ik dan ‘ouwelullenmuziek’ aan het brengen.’”, klinkt het bij André in Dag Allemaal.

In Vlaanderen weet men al dat dat niet altijd in goede aarde valt. Zo keerde zanger Helmut Lotti zijn oude repertoire ook de rug toe, in de hoop dat de fans hem gingen blijven steunen. Maar dat succes evenaarde hij niet.

En dat lijkt nu ook het geval te zijn bij André. Terwijl zijn concerten vroeger moeiteloos uitverkochten, lijkt dat nu een pak moeizamer te gaan. Het zou zomaar eens kunnen dat André zijn veelbelovende comeback op een financiële flop zal uitdraaien en dat zijn we niet van hem gewoon.

Download onze app voor Android of iOS