.
Belinda Voorspoels
maandag 19 september 2022

Belinda Voorspoels: “Mocht ik dat doen, dan staan mensen rond mij”

Dat doet ze dus maar niet

Dansen op hoge hakken, het is een hobby of passie zoals eender welke andere hobby. ‘Familie’-actrice Belinda Voorspoels probeert 2 keer in de maand te gaan dansen op hakken en voelt zich dan weer eventjes op en top vrouw.

En hoewel ze er moeilijke en leuke choreografieën leert, zal ze haar moves niet meteen op de dansvloer demonstreren.

“De mensen zouden nogal opkijken mocht ik ineens een split doet. Het is toch iets te theatraal om te showen in de discotheek. Mocht ik dat doen, zouden de mensen in een grote cirkel om me heen gaan staan. En hoewel ik toch dagelijks op tv kom, sta ik niet zo heel graag in de belangstelling”, lacht Belinda in Primo.

Belinda is het gewoon van op hoge hakken te lopen, maar ze moet toegeven, erop dansen, dat was toch een grote uitdaging. “Hoe hoger de hak, hoe lastiger natuurlijk. Ik ben het gewend om op stiletto’s van 10 cm of meer te lopen, maar ermee dansen, is nog iets anders. Maar ik probeer mezelf steeds uit te dagen.”

De actrice moet ook zowat één van de weinige vrouwen op de wereld zijn die geen zere voeten krijgt van te lang op hakken te lopen. “Integendeel, het doet soms zelfs deugd aan mijn voeten. Tenzij na een hele avond uitgaan en dansen, dan kan je me weleens door de straten op blote voeten zien lopen met de hakken in mijn handen.”

Bio van Belinda Voorspoels Mercedes