.
Boer Kim uit Boer zkt Vrouw
dinsdag 23 augustus 2022

Boer Kim en uitverkorene Emi: “We jutten elkaar graag op”

Zij leerde hem genieten

Een jaar geleden leerde boer Kim, Emi kennen. Zij had zich ingeschreven als geïnteresseerde kandidaat voor de boer en Kim werd op slag verliefd. In de laatste aflevering van ‘Boer Zkt Vrouw’ zagen we hoe Kim en Emi nog altijd samen waren en nog altijd heerlijk verliefd naar elkaar keken.

“We zitten nog altijd op onze roze wolk en hebben nog niet echt conflicten gehad. Natuurlijk zijn er wel al wat kleine discussies geweest, maar dat is niet erg. In het begin hield Kim zijn ergernissen voor zichzelf. Ik zeg meer wat ik denk. Als ik vraag wat er scheelt, zal hij uitleg geven. Maar uit zichzelf praat hij minder vlot”, zegt Emi in Story.

Kim heeft al heel wat geleerd van Emi en dat helpt hen enorm vooruit in hun relatie. “Maar we verdragen ook veel van elkaar. We passen goed bij elkaar omdat we allebei graag gek doen. We jutten elkaar op een speelse manier op. We amuseren ons perfect met zijn tweetjes.”

Als boer is Kim natuurlijk 7 dagen op 7 aan het werk en moeten ze soms een puzzelen om tijd te maken voor elkaar. Maar dat lukt behoorlijk goed.

“Nu we samenwonen, kunnen we onze tijd samen beter spreiden. We maken graag uitstapjes, want thuis associeer ik met werken. Dankzij Emi geniet ik nog meer van de omgeving en ontdek ik nieuwe plekjes.”