.
Spring
dinsdag 27 december 2022

Cara Van der Auwera: “Misschien moet het maar bij nostalgie blijven”

Maar zegt nooit nooit

Voor 60000 mensen waren de Rewind Party’s van Studio 100 het feestje van het jaar. Een reünie van Spring, dat was exact waar iedereen alweer een tijdje op zat te wachten. Dat was duidelijk merkbaar, want het dak van het Sportpaleis ging er af.

Net zoals een vijftal jaar geleden was het ook dit keer zonder Anneleen Liégeois erbij. Haar stond een mooie mediacarrière te wachten, tot ze helemaal naakt in ‘Wittekerke’ verscheen. De negatieve commentaren stroomden binnen en Anneleen verdween van de aardbol.

Wie wel nog mee zong aan de zijde van Jelle Cleymans en Damian Corlazolli is Cara Van der Auwera. Zij had de concerten voor geen goud van de wereld willen missen.

“Mensen vragen ons nu of we nieuwe muziek gaan maken, maar misschien moet het bij nostalgie blijven. En of er nog Rewind Party’s zullen komen, met Spring… We weten het zelf niet. Maar met Anneleen erbij, ik denk niet dat dat zal gebeuren”, klinkt het in Dag Allemaal.

Het is Cara ook niet ontgaan hoe Anneleen leeft en wat er op haar YouTube te zien is. “Maar dat speciale heeft er altijd wel wat in gezeten. Het leven is onvoorspelbaar, hé. Ik weet dat wij destijds uit Spring gestapt zijn, omdat wij zagen hoe Karen, Kristel en Kathleen bij K3 vastzaten in hun functie als rolmodel voor kinderen en wij wilden niet voor eeuwig Chantal en Katrijn zijn.”

Download onze app voor Android of iOS