.
Celine Van Ouytsel
zondag 15 mei 2022

Celine Van Ouytsel: “Een gok, maar ik maakte mij weinig zorgen”

"Na Miss België ben ik zelfstandige geworden"

Nadat ze zich in volle coronaperiode het kroontje van “Miss België” mocht aanmeten, ging het snel voor de 25-jarige Celine Van Ouytsel. Ze geeft in Dag Allemaal een interview over haar jaar als mooiste vrouw van België en over haar huidige carrière.

Het is niet simpel om als gewone meid plots verkozen te worden tot Miss België. Er komt van alles op je af. Ook een nieuwe liefde, Andreas.

Celine was tot voor kort een blije vrijgezel. Op een feestje bij haar tante leerde ze in 2018 Andreas kennen, maar de twee werden pas in september 2021 een koppel.

Op carrièregebied gaat het haar ook voor de wind. Ze krijgt vanuit alle hoeken aanbiedingen en is ondertussen sidekick van Gert en James in hun talkshow 'De Cooke & Verhulst Show'.

“Ik ben zo dankbaar voor die kans, die twee zijn mijn idolen”, laat ze zich over haar werkgevers ontvallen. “Om het te combineren met mijn modellenwerk is best pittig, maar ik heb graag een volle agenda. Na Miss België ben ik zelfstandige geworden. Best een gok, want je weet niet van tevoren wat er op je pad gaat komen in de mediawereld. Maar ik maakte me weinig zorgen, want ik heb mijn diploma rechten op zak”, aldus een tevreden Celine.

Bio van Celine Van Ouytsel

Meer Over:

Celine Van Ouytsel