.
Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen uit Blind Getrouwd
zaterdag 12 november 2022

Dziubi uit ‘Blind Getrouwd’: “Dat was de juiste weg voor ons”

Ze zaten op dezelfde golflengte

Wanneer je je inschrijft voor ‘Blind Getrouwd’ en je wordt geselecteerd, hoop je natuurlijk dat je de liefde van je leven zal tegenkomen. Maar dromen dat het ook effectief een happy end krijgt, daar proberen velen voorzichtig in te zijn.

“’Blind Getrouwd’ heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Al had ik die bewust wel laag proberen houden. Dat advies kregen we ook van de experten. We mochten niet verwachten dat we meteen smoorverliefd zouden zijn. En dat was ik ook niet. Maar we hadden wel meteen een goed gevoel bij elkaar”, zegt Dziubi Steenbergen in Tv Familie.

De twee mannen wilden niet te snel gaan in de relatie en gingen heel voorzichtig om met alles. Maar zelfs op dat gebied was het een perfecte match tussen hen twee.

“We wilden het allebei rustig aan doen. En dat is de juiste weg gebleken. We hebben ook altijd overlegd wat onze volgende stap zou zijn. Dat zorgde voor een geruststelling bij ons beiden.”

Die voorzichtigheid was een mooie aanloop naar zekerheid tot een mooie relatie en toekomst samen. “In het begin zit je altijd in een soort van high. Daar wilden we niet verder op teren. De huwelijksreis was zalig, maar pas nadien, in het echte leven, hebben we mekaar gevonden. De fysieke aantrekking die er al van in het begin was, werd alleen maar heviger. Dat heb je zeker gemerkt aan onze vele knuffels.”