.
Kathleen Aerts in 2009
woensdag 17 augustus 2022

Ex-lief van Kathleen Aerts uit K3 doet mee aan Blind Getrouwd

Wie is hij?

Eén van de vijf mannen in het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd' is een bekend gezicht. Nu ja, niet bekend dat u en ik hem meteen zouden herkennen, maar de naam Joren Dumont doet bij showbizzkenners mogelijk wel een belletje rinkelen.

Even 15 jaar terug in de tijd! Ja, naar 2007, het jaar waarin Kathleen Aerts van K3 haar nieuwe vriendje voorstelde: Joren Dumont. Zij leerden elkaar via een gemeenschappelijk vriend kennen en die vriend zou Christoff geweest zijn.

Kathleen en Joren waren close, Kathleen was zo gek van hem dat zij tijdens een interviews vertelde dat zij met hem wou trouwen. Detail: Kathleen en Joren waren toen amper 3 maanden samen. Tot een huwelijk kwam het niet, enkele maanden later gingen Kathleen en Joren uit elkaar.

Kathleen is ondertussen al 12 jaar getrouwd, de huidige relatiestatus van Joren is onbekend. Is hij nog steeds getrouwd met de persoon aan wie hij in 'Blind Getrouwd' gekoppeld werd of niet of is hij ondertussen al gescheiden? Het antwoord op die vraag krijgen we vanaf volgende maand in het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd'

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Kathleen Aerts en Joren Dumont