.
Sandrine André in aflevering 7253 van Familie
donderdag 1 juni 2023

Fans Familie jaloers op fans van Thuis

En daar is een goede reden voor.

Op een fansite van 'Familie' lezen we jaloerse reacties op de kijkers van 'Thuis'. Aanleiding is de bekendmaking van de seizoensfinale van 'Familie'. Woensdag raakte namelijk bekend dat wie op vrijdagavond 23 juni uitgezonden zal worden. Twee dagen eerder kan je in Kinepolis al naar de vier laatste afleveringen gaan kijken en wellicht zal VTM de seizoensfinale op donderdagavond al op VTM GO plaatsen.

Maar waarom zijn de fans van 'Familie' dan jaloers op die van 'Thuis'? Wel, de kijkers van 'Thuis' kunnen nog een week langer naar hun favoriete soap kijken. Maar eigenlijk is die jaloezie nergens voor nodig, in het verleden liep 'Familie' vaak langer door dan 'Thuis' dat onder andere omwille van een EK of WK eerder van de buis ging. Natuurlijk begrijpen we de fans van 'Familie' wel.

De beslissing van VTM om al op 23 juni te stoppen is trouwens geen gekke beslissing. We weten namelijk dat heel wat mensen meteen na afloop van de examens al op vakantie vertrekken, dat is ieder jaar zo en dat zal dit jaar niet anders zijn. Wanneer de seizoensfinale van 'Thuis' op de buis komt, zullen heel wat mensen al van hun zomervakantie aan het genieten zijn.

Download onze app voor Android of iOS