.
Florence Vandoorne en Jiri Punt uit Blind Getrouwd
dinsdag 22 november 2022

Florence: “Eindelijk kunnen we weer op date”

Geen stiekem gedoe meer

Proficiat voor Florence en Jiri, kandidaten van ‘Blind Getrouwd’. Hoewel Vlaanderen maar weinig vertrouwen had in een geslaagd huwelijk tussen hen twee, bewijzen de twee toch het tegendeel. Ze zijn nog altijd samen en de vonk is heel snel na het programma over geslaan.

“Over samenwonen hebben we al gepraat, maar voorlopig gaan we nog over en weer. Eens drie dagen bij de één, dan twee dagen bij de ander”, legt Jiri uit in Dag Allemaal. “En vooral, nu gaan we eindelijk volop kunnen genieten van elkaars gezelschap. Gedaan met al die geheimdoenerij, we kijken ernaar uit om gewoon op date te kunnen gaan.”

De toekomst ziet er in ieder geval erg rooskleurig uit voor de twee en Jiri zit al boordevol plannen voor als het blijft duren tussen hen.

“Ik ga Florence toch nog eens deftig ten huwelijk vragen hé. En zeker nog eens een groot trouwfeest geven ook.”

En ook over de volgende stap hebben ze al nagedacht. “Kinderen? Tja we hebben allebei voor het experiment laten weten dat we graag binnen de twee tot vijf jaar aan kindjes zouden beginnen. Dus ja, als het zo blijft evolueren tussen ons… graag”, zegt Florence.