.
Florence Vandoorne en Jiri Punt uit Blind Getrouwd
zondag 1 januari 2023

Florence en Jiri uit ‘Blind Getrouwd’: “We hebben het serieus onderschat”

Ze zijn nog steeds samen

Ze waren de grote verrassing van het voorbije seizoen van ‘Blind Getrouwd’: Florence en Jiri. Niemand had ooit gedacht dat de twee getrouwd zouden blijven, maar tot iedereens grote verbazing deden ze dat wel.

En getrouwd, dat zijn ze nog steeds. “De verliefde gevoelens zijn inderdaad pas achteraf gekomen toen de camera’s gestopt waren met draaien”, begint Florence in Tv Familie. “En uiteraard ben ik daar dolgelukkig om. In 2023 willen Florence en ik volop van elkaar en onze liefde genieten”, zegt Jiri.

Florence en Jiri zijn iets meer dan een half jaar geleden vol goede moed aan het experiment begonnen en hebben nog geen dag spijt gehad van hun keuze. Maar dat het zo’n impact zou hebben op hun leven, dat hadden ze niet meteen verwacht.

“Ik heb dat onderschat. Wat een intense rollercoaster is 2022 geweest! Ook al is dat precies in een waas gebeurd. Als ik nu op ‘Blind Getrouwd’ terugblik, lijkt het zo onrealistisch. Plots zat ik op die sneltrein met een trouwring en een man. Ik moet je niet zeggen hoe fel m’n leven veranderd is, in de positieve zin natuurlijk.”

Voor Jiri ging het iets vlotter. Hij stond al snel een pak verder met zijn gevoelens dan Florence. “Ik wist al heel rap dat Florence de vrouw van m’n leven is. Maar we hadden altijd wel een klik. En ik vond het maar normaal dat ik haar tijd gaf.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Florence Vandoorne en Jiri Punt