.
Gunther Levi in Familie - aflevering 6830
donderdag 31 maart 2022

Gunther Levi: “Als ze een voorstel doen, kom ik met plezier langs”

Duikt hij binnenkort op in 'Thuis'?

Je ontslag krijgen, het is nooit prettig. Ook niet voor acteurs wanneer ze uit een reeks worden geschreven. 'Familie' acteur Gunther Levi kreeg een half jaar geleden te horen dat zijn tijd bij 'Familie' erop zat en dat hij uit de reeks werd geschreven. Een harde opdoffer voor Gunther, die gelukkig nog De Romeo’s heeft om op terug te vallen.

Maar Gunther kijkt niet met negatieve gevoelens terug op zijn 23 jaar bij 'Familie'. “Ik ben altijd met plezier gaan werken. De dagen dat ik, om welke reden dan ook, geen goesting had om te gaan, kan ik op één hand tellen. Ik heb er ook veel geleerd en heb er vele grote namen zien passeren”, blikt hij terug in Tv Familie.

Het is ondertussen al twee maanden geleden dat Gunther nog op de set stond, maar rondbellen voor een nieuwe acteerjob doet hij niet. “Maar als de makers van 'Thuis' me iets willen voorstellen, zal ik zeker langsgaan om te horen wat ze in gedachten hebben. Ik ben ondertussen ook door anderen gebeld en heb ook al een paar voorstellen gekregen. Maar voor de zomer neem ik geen grote opdrachten aan.”