.
Günther Neefs
zondag 21 november 2021

Günther Neefs droomt van een nieuwe wagen: “maar ik wacht nog eventjes af”

Hij stelt er zich heel wat vragen bij

Het lijk wel alsof elektrische wagens volledige in de mode zijn. Heel wat Vlamingen dromen ervan, en heel wat Vlamingen willen er in de toekomst ook eentje aanschaffen. Dat geldt ook voor zanger Günther Neefs die een echte auto-fan is.

Neefs was in het begin van zijn carrière ook nog aan het werk als autoverkoper en heeft daar de liefde voor auto’s opgedaan. “Ik droom van een elektrische wagen, maar net zoals veel mensen wacht ik nog eventjes om eentje aan te schaffen. Enerzijds omdat de aankoopprijs nog hoog is, en ik hoop en verwacht dat de prijs nog wel zal zaken”, vertelt hij in Story.

Maar Günther heeft ook heel wat vragen rond de elektrische wagen. “Ik vraag me echt af of een nieuwe elektrische wagen straks wel haalbaar zal zijn voor het budget van de modale Vlaming. De vraag is natuurlijk ook hoe de tweedehandsmarkt tegen dan zal evolueren en welke mogelijkheden die nog kan bieden. Mensen hebben nu al schrik dat klassieke tweedehandswagens tegen dan meer belast zullen worden, of uit steeds meer lage-emissiezones zullen geweerd worden.”

Bio van Günther Neefs

Meer Over:

Günther Neefs