.
Gunther Neefs
woensdag 18 augustus 2021

Günther Neefs viert dertig jaar carrière

Vanaf 17 september gaat hij op tournee door Vlaanderen.

Günther Neefs kennen we als één van de warmste stemmen van Vlaanderen. Mensen die al wat jaren op de teller hebben, vergelijken Günther graag met zijn vader Louis Neefs. Dertig jaar staat de zanger uit Mechelen al op de planken en dat moet worden gevierd! Günther gaat vanaf september op tournee met de theatershow “Günther Neefs 30 JAAR ONDERWEG” doorheen Vlaanderen. Hij grijpt daarbij terug naar dertig liedjes die voor hem een speciale betekenis hebben en die hem hebben geraakt. Niet alleen pareltjes uit zijn eigen Nederlandstalig repertoire, maar ook onweerstaanbare evergreens uit de Lage Landen komen aan bod. Zijn vader Louis Neefs, Will Tura, Rob de Nijs, Stef Bos en Bart Peeters zijn maar enkele grote namen die de revue passeren.

Dertig bijzondere verhalen geven een uniek beeld van Günther's stijlvolle reis door showbizzland. Er wordt een sprong van 30 jaar in de tijd gemaakt, ondersteund door mooie sfeerbeelden. Met zijn liveband brengt Günther Neefs een diverse sound naar de Vlaamse zalen. Soms stomend, soms aangrijpend, maar steeds met de garantie op liedjes met een ziel.

De theatershow "Günther Neefs 30 JAAR ONDERWEG" gaat in première op 17 september 2021 om 20 uur in de Eventzaal van de Wellington Hippodroom te Oostende. Voor info en tickets kun je terecht op guntherneefs.be/event.

Tekst: Nico Vanaken

Bio van Günther Neefs

Meer Over:

Günther Neefs