.
K3
zaterdag 19 maart 2022

Hanne van K3: “dan vinden mensen je al meteen onsympathiek

Hanne van K3: “dan vinden mensen je al meteen onsympathiek

Hanne van K3 onthult in Billie hoe het is om als BV door het leven te gaan. Als K3’tje krijg je vooral één vraag vaak te horen, geeft Hanne Verbruggen toe in de weekendbijlage van Het Nieuwsblad.

“Mensen zien ons altijd in de vrolijke, explosieve context van een optreden. Dan verwachten ze veel van je, terecht”, doet Hanne haar verhaal in Billie. Maar daar hangt ook een negatief kantje aan vast…

“Maar als mensen je op straat of in een winkel aanspreken en je even moeilijk kijkt, kan het zijn dat ze je al meteen onsympathiek vinden”, vertelt Hanne in Billie. Ook op haar vriendinnen heeft haar bekendheid een grote impact…

“Soms ben ik verwikkeld in een gesprek met een vriendin die een moeilijk verhaal aan het vertellen is. Dan zie ik haar ogen wel twintig keer opzij schieten omdat mensen op de achtergrond aan het twijfelen zijn of ze mij zouden aanspreken of niet”, onthult Hanne in Billie. “Dat is voor die gesprekspartner niet altijd even leuk.”

En als K3’tje krijg je natuurlijk ook altijd die ene vraag voorgeschoteld als mensen je eens alleen op pad zien: “Soms ben ik ergens privé en hoor ik: Hier zie, dat is Hanne van K3, waar zijn de andere twee? Hoe vaak ik die vraag niet krijg”, lacht Hanne in Billie. “Ik begrijp dat wel, de mensen zijn enthousiast, dat is tof.”

Bio van K3 en Hanne Verbruggen

Meer Over:

K3 Hanne Verbruggen