.
News Image

Herentals Feest is op 28 juli

Def Dames Dope mag artiestenparade afsluiten.


De spits afbijten mag het plaatselijke talent Trilax. Deze drie zingende tieners van 14, 15 en 16 jaar hebben ondanks hun jeugdige leeftijd al heel wat muzikale ervaring met deelnames aan Junior Eurosong, Musicals en Studio 100. Ghost Rockers begint eraan om 15.15u. Zij moeten nog nauwelijks worden voorgesteld. Als live-band hebben ze in ieder geval heel veel in hun mars. The Crazy Disco Show For Kids sluit het namiddaggedeelte af. Bij die laatste formatie zal Ymke van Sisters Only de liedjes live meezingen.



Amper een half uurtje na het afsluiten van een ongetwijfeld sfeervolle namiddag start het hoofdprogramma. Christoff brengt zijn live-band mee om 75 minuten het beste van zichzelf te geven. Met zijn 'Hartslag zomertour' toert de sympathieke zanger de hele zomer doorheen Vlaanderen. Uit het Verenigd Koninkrijk komt Killer Queen. Dit is een tribute band die hiervoor wereldwijd werd bekroond met een award. Deze groep benadert heel dicht de originele bezetting van Queen en zal het publiek tijdens Herentals Feest echt verwennen. Level Six, dat is een hippe partyband met Katerine Avgoustakis als enige vrouw van het gezelschap. Deze 33-jarige zangeres won destijds Star Academy editie 2005 dat werd uitgezonden door VTM. Jo Hens uit Familie is het andere bekende gezicht van deze partyband die verder nog bestaat uit 4 muzikanten. De zussen Axana en Larissa Ceulemans, beter bekend als Def Dames Dope beginnen eraan om 23.30u. Na het succes in de jaren negentig van de vorige eeuw besloten ze om een comeback te maken. Zij brengen nog enkele coole en sexy dansers mee.

Voor het derde jaar op rij spelen na middernacht opnieuw TND - The Nasty Deejays een uitgebreide set en om 3 uur doven zij alle Herentalse lichten. Caren Meynen is al vele jaren de huispresentatrice en dat doet ze ook dit jaar weer over!



Tekst: Nico Vanaken