.
Bv-day
maandag 4 juli 2022

Is één van deze bv's de auteur van het boek BV-Day?

Welke bv schuilt er achter de schuilnaam Chris Van Gansbeke?

Wie lost het mysterie op?

Een Bekende Vlaming kwam op het lumineuze idee om een spannend boek te schrijven onder een mysterieuze schuilnaam. Het BV-wereldje wordt op de korrel genomen. Wie is toch die Chris Van Gansbeke?

"Mensen die het boek reeds lazen, mochten een gok doen wie ik ben. Wij lanceren alvast de eerste 5 namen die het meest worden 'verdacht' van het schrijven van het boek. Door de cover en de inhoud is het niet onlogisch dat veel lezers vermoeden dat er een radiomaker achter schuilgaat. Of dat ook zo is, zal de toekomst uitwijzen", lacht Chris Van Gansbeke.

Even toelichting bij de eerste lading namen:
Christel Van Dyck. 'Chris' (ik dus) zou ook een dame kunnen zijn. Dan houdt Christel ook haar tussendeel 'Van' behouden in de naam. Alleen die 'Gansbeke' is dan nog een raadsel.

Peter Van de Veire. Peter stopte onlangs bij MNM en rekent - volgens een aantal lezers - hiermee af met zijn verleden op een schalkse manier. Hij had ook sinds 1 april tijd om dit boek te schrijven.

Geert Hoste. Ook een radioverleden. Zijn typische humor en grappen zouden binnensijpelen in dit boek.

Wouter Deprez en Herman Brusselmans hebben geen echte link met radio al zijn ze er natuurlijk geregeld op te horen. Hun spitante humor/schrijfstijl zou in dit boek doorklinken.

Hoe minder je over dit boek weet, hoe beter. Er vallen doden. Zeer zeker. Veel doden. Elk uur sterft er een BV. Maar of het moorden zijn? Daaruit zou je kunnen afleiden dat dit boek een thriller is. Al laat het boek zich misschien beter omschrijven als een mediasatire. Een dag uit het leven van Bram. Een dag waarbij elk uur meer vraagtekens oproept. Een dag zonder antwoorden. Een dag vol waanzin. Een dag die zijn ware toedracht pas na middernacht prijsgeeft. +
Maar wie is Chris Van Gansbeke eigenlijk? Hoe minder je over de auteur weet, hoe beter. Daarom opereert hij onder een schuilnaam. Hij weet alvast waarover hij schrijft, want ook hij is een beetje BV. Het is niet zijn eerste boek. Wél zijn eerste en laatste boek als Chris Van Gansbeke. Misschien is hij helemaal geen hij, maar een zij. Wordt haar/zijn ware identiteit onthuld? Doe een poging als lezer. Aarzel niet om je vermoeden kenbaar te maken. Degene die als eerste de beetje BV kan identificeren, krijgt levenslang elk boek van uitgeverij Good Stuff! Books als eerste toegestuurd. Weet dat tussen de regels de nodige hints verborgen zitten om de beetje BV te ontmaskeren.

Koop hier deze release

Download onze app voor iOS of Android