.
Jacques Vermeire
zaterdag 18 februari 2023

Jacques Vermeire: “Niemand kan mij dat kwalijk nemen”

Hij geeft hen een duwtje in de rug

De fans van Jacques Vermeire of Julie Vermeire kunnen vanaf 18 februari terecht bij VTM voor de realityreeks ‘De Vermeires’. Vader en dochter konden al eventjes rekenen op een groep trouwe fans, maar na de reeks zal zoon Maxime Vermeire ongetwijfeld ook op heel wat vrouwelijke fans kunnen rekenen.

Papa Jacques was nooit echt voor een realityreeks te vinden, tot hij begon te beseffen dat het wel een mooi duwtje in de rug van de carrières van zijn kinderen kon zijn.

“Niemand kan mij kwalijk nemen dat ik als vader het beste voor hen wil. Julie zat zo goed als op een dood spoor bij Play Media en VTM wilde haar in enkele programma’s. En Maxime mag dankzij ‘De Vermeires’ dingen doen die hij anders nooit zou doen.”

Maxime was de ietwat onbekendere Vermeire, maar daar komt nu binnenkort verandering in. Hij is er helemaal klaar voor om vaker op televisie te verschijnen. “Ik heb één keer meegedaan in ‘Groeten Uit’, maar dat kan je hier niet mee vergelijken. Vroeger kreeg ik nochtans geregeld tv-aanbiedingen, maar ik voelde me daar toen niet klaar voor. Dit was mijn wereld niet.”