.
James Cooke
dinsdag 4 oktober 2022

James Cooke: “Dat doe ik niet”

Het ging allemaal vanzelf

Met ‘Extreme Makeover’ heeft Play4 er ongetwijfeld weer een sterk programma bij. En met James Cooke als presentator is het programma helemaal klaar om potten te breken.

James presenteert zo’n programma’s ontzettend graag en is elke keer weer in zijn nopjes. Al had hij wel zo zijn voorwaarden bij aanvang.

“Ik had bij de eerste opname tegen de productie gezegd: ‘Ik ga niet uit die bus komen en roepen: ‘Hallo iedereen!’ Maar ik stap uit en een kleine honderd man begint te juichen en te roepen.”

James gooide zijn voorwaarde snel overboord. “Voor ik het besefte had ik die megafoon vast en riep ik: ‘Hallo iedereen!’ Het is zo’n mooi programma, ik kan niet anders dan daar enthousiast over worden. Ik kijk al uit naar het tweede seizoen.

Dat Play4 James zo’n programma laat presenteren is een mooi teken dat men nog altijd veel vertrouwen heeft in Cooke als presentator. “Bedankt voor de pluimen op mijn hoed, maar het format speelt natuurlijk ook mee. Bij Play4 zoeken ze echt wel mee naar programma’s die bij mij passen. Ik mag zeker niet klagen, maar het zijn nog altijd de kijkers die beslissen.”