.
Jana De Bosscher
maandag 28 november 2022

Jana uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik heb hem dat nooit verteld”

Komt het dan toch nog goed?

Jammer genoeg geen positieve uitkomst voor Jana De Bosscher en Christiaan Graulus in ‘Blind Getrouwd’. De twee besloten om niet getrouwd te blijven nadat ze in een negatieve spiraal waren terecht gekomen.

Als we Christiaan mogen geloven dan was hij stapelverliefd op Jana, maar was het niet meteen wederzijds. Al ziet Jana dat anders.

“In één van de interviews voor de camera heb ik wel degelijk gezegd dat ik vlinders voel voor Christiaan. Alleen…. Ik heb hem dat nooit face to face verteld”, zegt Jana nu in Dag Allemaal.

Jana vertelt spijt te hebben van bepaalde uitspraken die ze heeft gedaan en had het anders aangepakt met alles wat ze nu weet en gezien heeft. Ze zou hun relatie zelfs nu opnieuw een kans geven.

“Als we op het einde nog iets meer tijd hadden gehad samen, zonder de camera’s, dan zou het misschien wel gelukt zijn. De laatste twee weken hadden we nu eenmaal weinig tijd voor elkaar. En als we elkaar zagen, was het met een filmploeg erbij.”

Maar dat is nog niet alles, want Jana durft zelfs nog een stap verder gaan. “Ik ga eerlijk zijn. Ik sta open om opnieuw te daten, maar dan alleen als het met Christiaan is. Ik ben volop bezig met een charme-offensief. Ik zie nu in dat we een goeie match hebben, dat de experts het bij het rechte eind hadden.”

Download onze app voor Android of iOS