.
Jérémie Vrielynck
donderdag 7 juli 2022

Jérémie Vrielynck: “Dat had mama toch liever gehad”

Hij leerde er zijn vriendin kennen

Sommigen onder u hebben vast wel eens van Jérémie Vrielynck gehoord. Deze zomer staat hij een aantal keer op Parkies als voorprogramma van Gers Pardoel en samen met Sali Haidara zingt hij het Vlaanderen Feestlied. Dit wordt misschien wel de zomer van zijn doorbraak.

“Ik mag deze zomer het Vlaanderen Feestlied zingen en ik vind dat een hele eer. Dit is een mooie kans. Mijn single ‘We sluiten de gordijnen’ is nog niet zo lang uit en dus heb ik nu twee zomersingles. Sali en ik zijn ook te gast op de 11 juli-viering op één”, zegt Jérémie in Dag Allemaal.

Net zoals veel artiesten is het voor Jérémie spannend afwachten of hij een plekje krijgt in 'Tien Om Te Zien'. Door zijn nominatie voor Zomerhit, mag hij ook tijdens dat muziekprogramma deze zomer al zeker daar optreden.

Jérémie heeft net zijn opleiding musical afgerond aan het conservatorium en krijgt de volledige steun van zijn moeder en vader. “Al denk ik dat mama wel liever had gehad dat ik rechten had gestudeerd, maar zo zijn moeders natuurlijk.”

Op het conservatorium leerde de zanger zijn vriendin Julie kennen. “Julie is vijf jaar ouder dan ik en we hebben samen een huis gekocht in Geel. Tijdens onze studie woonden we al samen op een appartement in Brussel, dit voelde als een logische eerste stap.”

Bio van Jérémie Vrielynck

Meer Over:

Jérémie Vrielynck