.
Jo Vally
donderdag 11 augustus 2022

Jo Vally stoort zich: “Zij worden over het hoofd gezien”

En daar hoort hij ook bij

Met 'Tien Om Te Zien' en Zomerhit hebben niet alleen de fans van Vlaamse muziek iets om elke week naar uit te kijken, ook de Vlaamse artiesten zijn blij dat er weer iets te doen is voor hen om zichzelf nog eens op tv te bewijzen.

Al heeft de oude garde het niet gemakkelijk met grote kleppers in showbizzland als Metejoor, Maksim Stojanac en Jérémie Vrielynck.

“Straf hoor, hoe Metejoor jong en oud zijn liedjes laat meezingen. Niet dat ‘mijn’ generatie artiesten daar jaloers op is, hé. Wij hebben in de jaren 90 ook gouden jaren meegemaakt”, zegt Jo in Primo.

Maar hij moet ook toegeven dat er toch één iets is waar hij zich ook mateloos aan stoort. Iets wat wel op hem en ‘zijn’ generatie van toepassing is.

“Gevestigde waarden worden nogal snel over het hoofd gezien. In onze buurlanden mag je er uitzien als een dinosaurus met stof op, dan nog krijg je media-aandacht en airplay op de radio. Daar blijven gevestigde waarden de rest van hun leven iconen. Maar wij kunnen dan ook nog wat leren van hun chauvinisme.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally