.
Lien Opdebeeck uit Blind Getrouwd
maandag 14 november 2022

Kijker niet mals voor Lien in Blind Getrouwd

‘Achterbaks mens, tuttebel, geit,…’

Blind Getrouwd is en blijft een programma dat bij de kijkers heel wat meningen en zelfs emoties losmaakt. Ook in dit seizoen was het niet anders en daar was vooral Lien het kop van jut.

“Er zijn veel tranen gevloeid ja”, bevestigt Lien aan Dag Allemaal. Ze heeft zich uiteindelijk heel hard aangetrokken wat de mensen allemaal over haar schreven.

“Ik had nochtans iedereen gewaarschuwd in ons WhatsApp-groepje. Verwijder alle social media, lees niets over jezelf”, vertelt Joren aan Dag Allemaal. Een raad die Lien blijkbaar niet had opgevolgd want zij had wel heel wat reacties gelezen en die waren niet zo positief voor haar.

Ondertussen is de storm terug wat gaan liggen en heeft iedereen het een plaats kunnen geven. “Ik zou zeggen, kom eens een babbeltje doen met mij in mijn koffiebar in Aarschot. Dan zal je zien dat ik een lieve ben én een harde werker”, aldus Lien.

Ze wensen elkaar allebei alvast heel veel geluk en een perfect passende partner toe. Volgens Lien gaan er voor Joren eindeloos veel vrouwen in de rij staan.

Download onze app voor Android of iOS