.
Peter Van de Veire en Kim Van Oncen
dinsdag 24 januari 2023

Kim Van Oncen, dé nieuwe radiostem naast Peter Van de Veire

Man van Kim Van Oncen maant haar aan te stoppen wegens marginaal gedrag

Na haar deelname aan de serie ‘Dertigers’ en als vlotte verkoopster in de AD Delhaize in Kapellen, presenteert Kim Van Oncen vanaf nu ook het ochtendblok op Radio 2, samen met Peter Van de Veire.

“Ik had hartzeer na het afscheid van Dertigers, nu kan ik hier een nieuw familietje opbouwen”, vertelt Kim aan Gazet van Antwerpen.

Elke maandag presenteert ze vanaf 6u ’s morgens ‘Goeiemorgen Morgen’. Het belooft alvast verrassend te worden want Kim beweert zelf nogal fan te zijn van stevige muziek, zo in de trend van ‘Tomororowland Radio’.

“Dat pept mij op. Dan zegt mijn man Niels nadat ik de oprit ben opgedraaid: ‘Sorry, maar da’s marginaal, ge moet daarmee stoppen’”, verneemt Gazet van Antwerpen van Kim Van Oncen.

Radio 2 zal er binnenkort dus een nieuwe stem bij hebben. Ondertussen zijn er al een aantal proefshows gedraaid met Peter en hij blijkt heel geduldig en ondersteunend. “Ik stel echt beginnersvragen, vooral over het vakjargon. Pluxbox, een VAR? Voor mij was dat de scheids­rechter bij het voetbal. Ja, nee, da’s dus reclame”, ontdekte Kim.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kim Van Oncen en Peter Van de Veire