.
Kurt Rogiers
zaterdag 29 oktober 2022

Kürt Rogiers geeft spoiler van formaat prijs over ‘Familie’

​​​​​​​Dat weten wij dus ook weeral.

Goed nieuws voor de fans van ‘Familie’. Lars (Kürt Rogiers) is terug en hij maakte vrijdagavond al meteen boel met Koen (Sieg De Doncker).

Kürt is al een tijdje bij ‘Familie’ en daar voelt hij zich goed. Aan Het Laatste Nieuws vertelde de acteur dat hij nog een hele tijd bij ‘Familie’ blijft.

“Ik kan echt, met mijn hand op mijn hart, zeggen dat ik denk dat ik nu toch de komende twee jaar er weer fulltime in zit, ja”, reageert Kürt Rogiers.

Eigenlijk vertelt Kürt Rogiers zonder de woorden uit te spreken dat zijn personage de komende twee jaar dus niet zal sterven. Dat scenario moeten de makers van ‘Familie’ dus al niet uitschrijven. Wellicht zullen er véél spannendere zaken gebeuren, want terwijl Lars in Nice was, is er best veel gebeurd. Véronique en Koen, weet u wel. Neen, de makers van ‘Familie’ hebben iets geschreven waar de fans nog lang over zullen praten.

Maar hou het dus in het achterhoofd: voor pakweg oktober 2024 zal Lars niet sterven. Tenzij om de één of andere reden het contract van Kürt Rogiers door één van de partijen vroegtijdig ontbonden zou worden. Want ja, ook bij ‘Familie’ kan alles. Of toch bijna alles.

Bio van Kürt Rogiers

Meer Over:

Kürt Rogiers Familie