.
Laura Tesoro
donderdag 15 december 2022

Laura Tesoro: “Ik blijf mijn imperfecte zelf”

Daar denkt ze nog niet aan

Laura Tesoro is presentatrice en zangeres en vertegenwoordigde ons land al op het Eurovisiesongfestival. Ze is een knappe vrouw en we kunnen ons goed inbeelden dat heel wat mannen stiekem een beetje verliefd zijn op haar.

Maar zoals elke vrouw loopt ook Laura soms eens zonder make-up en dat is toch altijd een beetje moeilijk. Ze probeert de slechtste versie van haarzelf te omarmen, maar ze vindt het moeilijk.

“Maar het is niet dat ik er ongelukkig van wordt, hoor. Ik heb er wel vrede mee, maar het is gewoon moeilijk. Net zoals ik voor een fotoshoot altijd met een make-upartiest wil werken die ik ken. Ik wil niet lelijk op een foto staan, dat is belangrijk voor het merk”, lacht Laura in Humo.

Nog niet veel vrouwen hebben op Laura haar leeftijd plastische chirurgie laten uitvoeren, al hebben de meesten er wel al eens over nagedacht. Tesoro ook.

“Ik weet niet of ik het ooit zou overwegen. Het is ook voor mij een maatschappelijk dilemma. Veel jonge meisjes kijken op naar mij en vinden me mooi zoals ik ben. Als ik dan iets laat veranderen, vertel ik ze eigenlijk dat het toch niet goed genoeg is. Zo stap ik mee in het verhaal dat het altijd beter en mooier kan, maar dat stopt nooit. Ik veroordeel plastische chirurgie niet, maar voorlopig blijf ik liever de imperfecte zelf.”