.
News Image

Lesley-Ann Poppe krijgt wake-up-call

Gezondheid Lesley-Ann Poppe onder druk.


Vorige week zagen we een stralende Lesley-Ann Poppe op de rode loper van de film van Baba Yega in Kinepolis Antwerpen. Niet alleen stralend omdat het mooi weer was en omdat haar man Kevin aan haar zijde stond maar ook omdat Lesley-Ann Poppe straks stond want zij is 20 kilo kwijt.

Deze week vertelt de zakenvrouw in Tv Familie dat ze op dieet moest gaan van haar dokter. Het viel op dat Lesley-Ann Poppe na haar miskraam op gewicht bleef. De zakenvrouw stond erom bekend toch op haar lijn te letten maar dat lukte haar niet meer. Lesley-Ann Poppe lag daar niet wakker van vertelde ze eerder maar haar huisdokter schudde haar wakker. “Tijdens een doktersbezoek kreeg ik te horen dat ik móest afvallen, voor mijn gezondheid”, vertelt ze nu in Tv Familie.” Als ik niet dringend iets aan mijn gewicht deed, zou ik een diabetespatiënte worden. En dat wilde ik écht niet laten gebeuren. Ik heb toen beslist om het roer helemaal om te gooien en ben anders beginnen eten. En 'k ben héél blij dat ik het volhoud”, vertelt Lesley-Ann Pope in Tv Familie.



Het verdriet om de miskraam was zo groot dat Lesley-Ann Poppe at en bleef eten. Maar ze heeft zich met succes herpakt en dat zie je ook aan haar. “Twintig kilo is er al af! En ik wil er nog vijftien kwijt. Ik weeg nu 70 kg, maar ik droom ervan om mijn vroegere figuurtje terug te hebben. Ik geef het eerlijk toe: ik was op weg om een ton te worden...”