.
Lesley-Ann Poppe en Kevin Lebreton
woensdag 13 januari 2021

Lesley-Ann Poppe onthult: “ik mag geen kinderen meer krijgen”

"Het gezondheidsrisico voor de baby en mij zou te groot zijn..."

Lesley-Ann Poppe werd op drie december voor het eerst mama van een dochtertje, Lily-Jane, nadat ze eerder al beviel van twee zoontjes.

Haar oudste zoon Benjamin kwam ter wereld via een spoedkeizersnede en toen wist de dokter haar te vertellen dat elke volgend bevalling ook een keizersnede zou worden.

“Er zit dan een litteken op je baarmoeder, het is veel te gevaarlijk om nog op een natuurlijk manier te bevallen”, verduidelijkt Lesley-Ann Poppe in Story. Dus ook Gabriël en Lily-Jane kwamen ter wereld via een keizersnede.

En dat betekent meteen dat het gezin compleet is met drie kinderen. “Het moet wel, ik mag geen kinderen meer krijgen”, onthult Lesley-Ann in het weekblad. “Drie keizersnedes is het maximum. Het gezondheidsrisico voor de baby en mij zou te groot zijn, mijn baarmoeder kan scheuren”, vertelt Lesley-Ann Poppe.

En dat viel haar toch wel zwaar. Want als het medisch verantwoord was geweest, was Lesley-Ann Poppe misschien wel voor een vierde gegaan. “Maar nu is het in mijn plaats beslist. Jammer natuurlijk. Ik maak liever mijn eigen keuzes”, aldus Lesley-Ann Poppe, die zich echter wel gezegend voelt met haar drie gezonde kinderen. “Dat is meer dan veel mensen kunnen zeggen”, klinkt het dankbaar bij de zakenvrouw in Story.

Bio van Lesley-Ann Poppe

Meer Over:

Lesley-Ann Poppe