.
Regi
zondag 20 november 2022

Regi: “Nulmeridiaan loopt niet door hun achterwerk”

Dochters van Regi zien showbizz niet als onbereikbare droom

Het gaat Regi voor de wind. Concerten in het Sportpaleis zijn razendsnel uitverkocht, zijn nieuwe poulains Arno en Melanie scheren hoge toppen met de nieuwe singel en ook op privé vlak gaat het vlot op vlak van verstandhouding met Elke voor de kinderen.

“De regeling met de kindjes werkt perfect, ik zie hen twee dagen per week”, vertelt Regi. Of zijn dochters zelf de droom hebben om zangeres te worden is nog niet duidelijk. “De Showbizz” is voor hen iets heel gewoons. Het feit dat ze ook al die artiesten kennen, zorgt ervoor dat dit voor hen geen onbereikbare droomwereld is.

“Mochten ze toch willen gaan zingen, maak ik hen wel duidelijk dat de nulmeridiaan niet door hun achterwerk loopt. In team Regi is iedereen down to earth”, vertelt hij aan Dag Allemaal.

Sinds dit jaar beseffen ze ook allebei wat hun papa voor werk doet. “Het is goed dat ze nu de piek bewust meemaken”, verklapt Regi.

Als de meisjes dus ambitie hebben, dan zullen ze zonder twijfel al een flinke stap voor hebben dankzij de ervaring en begeleiding van hun eigen papa.

Bio van Regi

Meer Over:

Regi