.
Lauren Müller in Thuis
vrijdag 15 april 2022

Thuis-actrice Lauren Müller: “mijn toekomst bij Thuis blijft onzeker”

Er staat nog veel te gebeuren

Lauren Müller kruipt ondertussen al vijf jaar in de huid van Thilly uit Thuis. Nochtans was het lange tijd onzeker of Thilly wel een blijvertje zou zijn in de populaire VRT-serie. En nog steeds geeft de 34-jarige actrice toe dat haar toekomst bij Thuis niet verzekerd is…

“Aanvankelijk was ’t niet duidelijk wat de schrijvers van plan waren met Thilly”, onthult Lauren Müller in TV Familie. “Ze was erg impulsief, was alles rap beu en had geen vaste job. Ze kon dus elk moment verdwijnen en weer terugkomen.”

En de eerste twee seizoenen gebeurde dat ook. “En dat vond ik prima. Ik wilde me niet vastpinnen op een vaste, langlopende rol, zie je”, verduidelijkt de actrice in TV Familie.

Ondertussen is Thilly rustiger geworden en lijkt ze zich te willen settelen met haar vriend Harry (Stan Van Samang). Of niet? Lauren Müller laat in het hoofd van haar personage kijken…

“Haar toekomst in ‘Thuis’ blijft wel onzeker. Want wil ze zich echt settelen? Of weerklinkt binnenkort weer die lokroep van de vrijheid? Afwachten maar!” klinkt het mysterieus bij Lauren Müller in TV Familie.

Bio van Lauren Müller

Meer Over:

Lauren Müller