.
Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen uit Blind Getrouwd
maandag 14 november 2022

Waarom het bij Brecht en Dziubi wél lukte

Is fysieke aantrekkingskracht dan toch één van de belangrijkste elementen?

Toen Brecht en Dziubi op het beslissingsmoment moesten meedelen of ze zouden getrouwd blijven of niet, was het voor Vlaanderen al duidelijk.

Hun parcours verliep niet vlekkeloos maar wel met respect voor mekaar en heel veel communicatie en overleg. Uiteraard is ook de fysieke aantrekkingskracht belangrijk. Want terwijl die er niet meteen was bij Joren en Lien, was die er bij Dziubi en Brecht nét wel.

“Die eerste fysieke klik maakt het makkelijker”, vertelt Dziubi aan Dag Allemaal. Maar dan moet je er natuurlijk wel aan werken.

Ook Brecht stapte met een open geest en een realistische visie in het ‘project’. “Voor de kijker leek het misschien alsof wij constant op een roze wolk hebben gezeten maar we zijn ook realistisch geweest over onze match”, geeft Brecht mee aan Dag Allemaal.

Maar uit elke discussie kwamen ze als koppel sterker en dit leidde dan uiteindelijk tot de finale beslissing om getrouwd te blijven. Ondertussen hoeven ze zich nu dus niet meer te verstoppen en mogen ze aan iedereen laten zien dat ze wel degelijk nog getrouwd zijn.

Download onze app voor Android of iOS