.
Danny Timmermans
dinsdag 20 september 2022

Zien we deze schurk binnenkort terug in ‘Thuis’?

Hij wil niks verklappen

Met een simpel berichtje dat hij was overleden, werd de dood van het personage Chris in ‘Thuis’ bekend gemaakt. Geen bewijzen, geen feiten, gewoon een simpele mededeling.

Die mededeling is voor heel wat fans en personages voldoende om daar sterk hun twijfels bij te hebben. Op het officiële facebookaccount van ‘Thuis’, gelooft zo’n 67% van de mensen dat hij binnenkort gewoon terug opduikt om wraak te nemen.

Acteur Danny Timmermans, die gestalte geeft aan het personage wil in elk geval niet vertellen of zijn verhaallijn al dan niet is afgelopen. Al vertelde hij volgens TV Familie wel het volgende in een interview:

“In september pik ik de draad in het theater terug op. Of ik volgend seizoen nog in ‘Thuis’ zal te zien zijn? ‘Thuis’ was het voorbije seizoen nooit een voltijdse job voor mij. Ik was wel regelmatig in de serie te zien, maar had slechts af en toe een draaidag. Theater was mijn hoofdbezigheid.”

Toch lijkt hiermee een terugkomst nog niet te zijn uitgesloten, want Danny eindigde met de volgende woorden. “In het najaar ga ik het theater wel combineren met tv-werk. Of dat ook voor ‘Thuis’ zal zijn? Hou de seizoensfinale goed in de gaten en je ontdekt zeker het antwoord.”