.
Artist Image

Bio Marie Verhulst

Echte naam: Marie Verhulst
Geboortedatum: 14 september 1995
Sterrenbeeld: Maagd

Marie Verhulst is geboren in Brasschaat. Ze volgde haar humaniora woordkunst-drama aan het Lemmensinstituut in Leuven waar ze in 2013 afstudeerde. Ze zong in het Studio 100 Kinderkoor ('Dansstudio IJvi Hagelstein') waarmee ze meedeed aan grote shows zoals 'Het Studio 100 Zomerfestival' (2009) en 'De grote Sinterklaasshow' (2013). In 2012 vertolkte ze een gastrol in de TV-reeks 'ROX' op 'Ketnet'. In de jeugdreeks 'Ghost Rockers' vertolkte Marie in 2014 de rol van 'Charlie Timmermans'. In 2016 speelde ze ook in de film 'Ghost Rockers - Voor altijd?', het vervolg mee.

Acteren is haar grootste passie, ze is nu dus ook zeer blij dat ze er iedere dag mee bezig kan zijn. Samen met 'Tinne Oltmans' probeert ze gezond te blijven door te sporten. Haar levensmotto? "Ik leef van dag tot dag en laat alles op me afkomen!"

Op 21 december 2019 werd Marie voorgesteld als het extra baasje van 'Samson'. Ze nam in 'Samson en Marie' de fakkel over van haar vader, 'Gert Verhulst', die er na 30 jaar mee stopte. Twee dagen later kwam de eerste single uit van haar en 'Samson', en snel daarna de videoclip. In 2021 was zij te zien in de TV-realitysoap 'De Verhulstjes' op 'VIER', samen met haar vriend 'Jef Oomen'.