.
Artist Image

Bio Milk Inc

Echte naam: Milk Inc
Geboortedatum:
Sterrenbeeld:

Milk Inc werd in 1996 opgericht door Regi Penxten en Filip Vandueren. Het muzikale duo zocht en vond een zangeres in de onbekende Nikkie Van Lierop. In de beginperiode maakte dit trio muziek ook onder de naam La Vache. Sofie Winters zou gedurende een goed jaar de rol van Van Lierop overnemen. Ann Vervoort was de derde zangeres bij Milk Inc en vanaf toen werd Milk Inc alsmaar populairder. En toch zou de grote doorbraak pas komen nadien Linda Mertens in 2000 de groep vervoegde.
Milk Inc reeg de ene hit na de andere en de groep kende wereldwijd succes. Ook in Groot-Brittannië waar de Belgische dance goed onthaald werd.

Nummers als “In My Eyes”, ”Walk On Water”, “Land Of The Living” en “Wide Awake” waren monsterhits en deden het uitstekend in de hitparade. “Walk On Water” was in 2000 de eerste nummer één voor Milk Inc in ons land. In 2006 zou de groep voor het eerst optreden in het Sportpaleis en dat werd een waanzinnig succes.
In 2014 werd een pauze aangekondigd: zangeres Linda Mertens wou tijd om te bevallen en te genieten van haar eerste kindje.  De groep ging na een tijdje echter weer optreden maar toch minder frequent dan voordien.