.
News Image

“Het huwelijk van Koen Wauters en Valerie De Booser wankelt”

Euh, pardon?

Wie wil weten wat er in 2018 gaat gebeuren kan best Dag Allemaal in huis halen. Vier paragnosten vertellen namelijk wat er in de sterren geschreven staat. En het is toch best wel weer schrikken.



Joke Van de Velde zal zwanger worden nadat ze zich laat bevruchten in de spermabank, Astrid en Bram Coppens worden gelukkige ouders en ook Stijn & Nuria én Gert Verhulst en Ellen delen hetzelfde geluk. Ellen en Gert zouden trouwplannen hebben maar dat huwelijk zou uitgesteld worden omdat Jos, de vader van Gert, Verhulst gezondheidsproblemen zou hebben. En volgens paranogst Monique zou het huwelijk van Koen Wauters en Valerie De Booser wankelen, net zoals het huwelijk van Bart De Pauw trouwens. Oh ja, Bart Kaëll en Luc Appermont zouden trouwplannen hebben (dan toch???) en Helmut Lotti al voor de vierde keer in het huwelijksbootje stappen.



Gelukkig hoeft niemand te panikeren want de meeste voorspellingen die één jaar geleden gedaan werden, zijn niet uitgekomen. Vorig jaar lazen we in Dag Allemaal dat Stromae papa zou worden, dat ook Stijn en Nuria uit Blind Getrouwd het bezoek van de ooievaar konden verwachten. En ook Tinne Oltmans en Juan Gerlo zouden een zoontje krijgen, Andy Peelman uit De Buurtpolitie zou een dochter krijgen. Daar is niets van in huis gekomen.



Hopelijk hebben de paragnosten het deze keer ook hier en daar niet bij het rechte eind en slaan zij de bal over de relatieproblemen tussen Valerie De Booser en Koen Wauters helemaal mis.