.
Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe
zaterdag 17 september 2022

30 Jaar Familie Feest komt op tv!

Goed nieuws voor de fans.

Zaterdag kon je in de Lotto Arena te Antwerpen naar '30 Jaar Familie Feest", het hoogtepunt van 30 jaar Familie. Wat een feest, wat een feest was dat. Het eerste deel van de show mocht wat vlotter en sneller zijn, maar deel 2 was één groot hoogtepunt met als apotheose het optreden van Willy Sommers én de volledige cast die 'We Are Family' zongen.

Slechts twee afwezigen bij de hoofdcast: Margot Hallemans en Werner De Smedt, zij hadden helaas iets anders in hun agenda staan en sommige zaken zijn nu éénmaal niet makkelijk te verplaatsen. Maar de aanwezigheid van zowat alle hoofdrolspelers maakte heel wat goed en het moet gezegd dat het publiek meeleefde met wat er op het podium gebeurde. De ooooo's en de aaaaaa's waren talrijk, net zoals het aantal meezingers in de zaal.

Drie shows gingen er zaterdag door en dat was een hele belevenis voor de cast én vooral voor de bomma die haar verjaardag op het podium vierde en drie keer bloemen kreeg van Willy Sommers. De afwezigen hadden ongelijk, maar zij krijgen nog een kans: VTM heeft de drie shows namelijk gecapteerd en een montage daarvan krijg je later dit jaar nog op televisie te zien.

De Showbizz-Site mocht natuurlijk niet ontbreken, wij hebben interview voor jullie met Kürt Rogiers, Sandrine André, Karen Damen, Caroline Maes, Jasmijn Van Hoof, Veerle Dejonghe, Hilde Van haesendonck en Patrick Vandersande en Ruth Bastiaensen.
Doen die laatste vijf namen niet allemaal een belletje rinkelen? Wel, de mensen die ooit Stefanie Coppens, Noortje Moorgat (wat is dat lang geleden!!!!), Jenny Versteven, Mario Van de Caveye en één van de 'oude' Leen Van den Bossches waren ook van de partij.
Wat ons betreft had dit feestje al bij 25 jaar Familie gebeurd mogen zijn. Eén tip voor VTM en het productiehuis van Familie: de 35ste verjaardag vieren zou ook leuk zijn!


Bekijk hier foto's
Ps: zondag krijg je nog meer fotoreeksen!