donderdag 17 november 2011
7 Michelinsterren in één boek!
Never change a winning team. Dé bestseller van vorig najaar is klaar voor een vervolg: Sergio Herman, Peter Goossens & Roger van Damme Deel II. Op een frisse, sprankelende en moderne manier brengen de drie topchefs van het moment elk 12 recepten, op een heldere manier uitgelegd, zodat de lezer zin krijgt om de gerechten in zijn eigen keuken klaar te maken.
Never change a winning team. Dé bestseller van vorig najaar is klaar voor een vervolg: Sergio Herman, Peter Goossens & Roger van Damme Deel II. Op een frisse, sprankelende en moderne manier brengen de drie topchefs van het moment elk 12 recepten, op een heldere manier uitgelegd, zodat de lezer zin krijgt om de gerechten in zijn eigen keuken klaar te maken.
Sergio Herman (Oud Sluis) maakt de voorgerechten, Peter Goossens (Hof Van Cleve) de hoofdgerechten en Roger van Damme (Het Gebaar) zorgt voor de desserts. In het nieuwe boek wordt meer dan ooit gefocust op de haalbaarheid van het recept dankzij de stap-voor-stapbereiding, het belang van dresseren, anekdotiek en beschikbaarheid van de ingrediënten. ’Sergio Herman, Peter Goossens & Roger van Damme Deel II’ is verschenen bij Borgerhoff & Lamberigts. het boek is te koop in elke boekhandel of online te bestellen en kost 34,95 euro.