.
Aaron Blommaert
zaterdag 17 september 2022

Aaron Blommaert: “Dat was een wake-upcall voor mij”

Hij zal veel in Lint te vinden zijn

Op 29 augustus is het nieuwe seizoen van ‘Familie’ van start gegaan. Maar deze zomer moesten we naar goede gewoonte ‘Familie’ niet helemaal missen. Althans Raven en Louise moesten niet gemist worden. De voorbije maanden konden de fans op VTM Go genieten van ‘Raven en Louise in het nauw’.

Een webreeks die de kijkers behoorlijk akelig vonden, als we de reacties mogen geloven. Maar laat net dat de bedoeling te zijn geweest van de reeks. En Aaron Blommaert, die Raven speelt, heeft daar nog één ding aan toe te voegen. “Blijven kijken, want het wordt allemaal nog veel spannender!”

De voorbije maanden waren erg druk voor Aaron en voor vakantie heeft hij niet veel tijd gehad. Maar ook voor binnenkort staat er nog niet meteen vakantie gepland.

“Binnenkort vliegen we er weer in met de ‘Familie’-opnames in de studio’s in Lint. En ik heb véél draaidagen. Gelukkig is Lint een beetje het Saint-Tropez van Antwerpen”, lacht Blommaert in Tv Familie.

Maar Aaron moet ook opletten dat het niet allemaal wat te veel wordt, zoals bij zijn TOTZ-collega Laura Tesoro die plots met stemproblemen kreeg te kampen. “Haar problemen waren een wake-upcall voor mij. Ik heb geleerd dat je ten alle tijden naar je lichaam moet luisteren. Maar voorkomen is beter dan genezen, dus ik zal dit jaar extra veel theetjes met honing drinken.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Aaron Blommaert

Meer Over:

Aaron Blommaert