.
Aaron Blommaert
zondag 7 april 2024

Aaron Blommaert: “Die eerste keer was toch heel speciaal”

Zijn opa was erg trots

Het leven van Aaron Blommaert stond al vrij vroeg op zijn kop. Eerst speelde hij mee in Ketnet-musical en later werd hij gecast voor ‘Familie’. Hij presenteerde bovendien ook nog op MNM en nadien volgenden vele mooie kansen zich op.

Zo stond hij onder meer met ‘#LikeMe’ in het Sportpaleis. Een uniek moment, wat hij niet snel meer zal vergeten.

“Dat was wel cool. Ik heb nu al tijdens verschillende events in het Sportpaleis kunnen staan, maar die eerste keer als soloartiest was toch héél speciaal. Mijn grootvader was toen heel erg geëmotioneerd, omdat hij al van m'n tien jaar wist dat ik deze weg wilde opgaan. Hij voerde me destijds overal naartoe”, klinkt het in de podcast ‘Peter Van de Veire & de Zandloper’ en kunnen we ook lezen in Tv Familie.

Dat Aaron talent heeft, dat bewezen de vele awards die hij ondertussen heeft gewonnen. Zo won hij een Kastaar, een MIA en een Gouden K.

“Ik werd daar heel onzeker van of zo. Het was een leuke bevestiging. Maar daarna denk je: kan ik volgend jaar terug bevestigen? Hoe ga ik dat overtreffen? Dat lijkt me de grootste struggle voor een Pommelien of Camille. Al is het natuurlijk ook allemaal supercool! Het streelt m'n ego wel.”

Bio van Aaron Blommaert

Meer Over:

Aaron Blommaert