.
Aaron Blommaert
woensdag 20 maart 2024

Aaron Blommaert: “Dit is afgelopen”

Hij vindt het allemaal heel moeilijk

Aaron Blommaert is wel al eens verliefd geweest in zijn leven. Hij heeft ook al een gebroken hart gehad en hij kan iedereen verzekeren dat dat serieus pijn kan doen.

“Ik vind liefde iets ondefinieerbaars. Ik kan alles goed relativeren, ik kan alles kleiner maken dan het is, maar liefde krijg ik niet uitgelegd. Ik zou kunnen zeggen dat het een chemisch proces is in mijn hoofd en dat de natuur erop gericht is dat wij ons voortplanten. Maar de natuur zou ook willen dat we dat met zoveel mogelijk mensen doen om ons voortbestaan te garanderen. Hoe komt het dan dat ik toch maar bij één persoon wil zijn? Dat valt niet te verklaren. Ik ben vooral benieuwd naar wat het nog zal brengen. Want ik ben al twee keer verliefd geworden op dezelfde persoon. Terwijl ik aanvankelijk dacht: dit is afgelopen. Dus leg dat maar eens uit”, lacht hij in De Morgen.

Erotiek ligt bij Aaron dan weer een beetje moeilijker. Hij vindt niks echt erotisch en vindt het vooral allemaal heel onvoorspelbaar. Erotiek die wordt uitgelokt, werkt niet bij hem.

“Voor mij is het toppunt van aantrekkingskracht in ieder geval dat je je in een kamer vol mensen kunt bevinden en staan babbelen, terwijl je toch die ene connectie voelt met die ene persoon, wetend dat die hetzelfde voelt. Want ik ben eigenlijk een slechte flirter. Ik vind het moeilijk om de eerste stap te zetten. Ik ben te voorzichtig. Zoals aan een zwembad, even de teen in het water en weg. Vaak denk ik van mensen in mijn omgeving die veel minder vlot zijn dan ik: jullie hebben toch al veel meer verwezenlijkt op erotisch gebied.”

Bio van Aaron Blommaert

Meer Over:

Aaron Blommaert