.
Aaron Blommaert in Familie - aflevering 6944
donderdag 24 november 2022

Aaron Blommaert: “Iedereen is daar zo nieuwsgierig naar”

Hij vertelt niks

Hij is de lieveling van heel wat jonge meisjes in Vlaanderen, en voor heel wat moeders is hij de ideale schoonzoon: zanger, presentator en acteur Aaron Blommaert. De jongeman voelt zich alvast in zijn nopjes in de media en heeft er lang voor moeten knokken om te raken waar hij nu staat.

Maar in de media werken, dat wil ook zeggen dat hij bekend is en vaak wordt aangesproken door mensen op straat.

“Dat vind ik niet zo erg, hoor. Ik babbel heel graag met de fans. Soms vinden ze ook troost bij mij of vragen ze me om raad. Ik wil ze allemaal helpen en aandacht geven, maar ze zijn wel met heel veel. Soms moet ik ze dus teleurstellen”, klinkt het in Story.

Aaron is niet alleen een talentvolle jongeman, hij ziet er ook nog eens goed uit en dat zorgt ervoor dat hij soms liefdesverklaringen krijgt van fans, iets waar hij nooit op in gaat. Maar niet omdat hij in een relatie zit, of net niet in een relatie zit.

“Iedereen is blijkbaar zo nieuwsgierig naar mijn liefdesleven, maar momenteel valt er echt niet veel over te vertellen. Ik ben ook niet zo’n open boek wat mijn relaties betreft. Al beginnen de mensen dingen te insinueren.”