.
Aaron Blommaert
donderdag 28 maart 2024

Aaron Blommaert: “Ik heb veel dingen in het geniep gedaan”

Hij was een grote deugniet

Aaron Blommaert is erg succesvol in Vlaanderen. Hij speelt mee in ‘Familie’, presenteerde ‘The Voice’, won ‘The Masked Singer’ en hij staat deze zomer overal in Vlaanderen op het podium. Dat alles heef hij ook te danken aan zijn ouders.

Aaron groeide op in een hecht gezin met een broer en een zus. En als hij zijn mama mag geloven, dan heeft hij in zijn jeugdjaren toch heel wat deugnieterij uitgestoken. Dat vertelt hij in de podcast ‘Peter Van de Veire & de Zandloper’.

“Al was ik een heel flinke op school. Het was in het geniep dat ik dingen deed. Maar mijn mama kwam daar altijd achter. Ik kan gewoon niet zo goed liegen...”, lezen we in Tv Familie.

Entertainen heeft altijd in Aarons bloed gezeten. Les krijgen was voor hem bijzaak. Hij wilde iedereen aan het lachen maken en wilde hij heel graag stand-upcomedian worden.

In de podcast geeft Aaron ook nog iets anders toe. Iets wat je niet meteen van een jongen van zijn leeftijd zou verwachten. “Ik kan niet met een laptop werken. Dat is de grootste frustratie van iedereen in mijn omgeving. Ik heb nog nooit online iets besteld. Bankzaken doe ik wel online, maar ik vraag soms hulp van papa. Ik heb geen geduld met dat soort dingen.”