.
Aaron Blommaert
donderdag 10 oktober 2024

Aaron Blommaert: “ik wilde heel graag neergeschoten worden”

Het werd iets minder spectaculair

Hoewel Aaron Blommaert van alles genoot wat hij mocht doen, voelde hij toch dat het tijd was om keuzes te maken. Hij had niet in alles nog even veel plezier en dat was voor hem het signaal dat het mooi is geweest.

“Mijn lichaam werd moe. Ik voelde voor het eerst in die vijf jaar dat er op mijn kunnen en energie een limiet zat. Als je om 15 uur in de namiddag plots beseft dat je nog niks gegeten hebt, wéét je dat je niet voor jezelf zorgt. Mijn sociaal leven stond ook on hold. Dat besef kwam omdat ik geen inspiratie had voor nieuwe nummers”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

De beslissing om te stoppen met ‘Familie’ viel 9 maanden geleden al, en dat tot grote spijt van de makers, de fans, maar vooral van Aaron zelf. Maar er is ook goed nieuws, want hij gaat niet dood in de reeks en kan dus nog altijd terugkeren.

“Ik heb altijd gefantaseerd over een tragische scène waarin Raven wordt neergeschoten. Maar des te meer het einde naderde wilde ik helemaal niet dat 'Familie' voorgoed zou stoppen. Voor mij was 'Familie' een speeltuin met allemaal superfijne mensen, en de plek waar ik ervaring kon opdoen en 'naar school gaan' — een beetje zoals mijn vrienden gingen verder studeren. Nu gaan zij werken en begint voor mij precies ook het échte werkleven waarin ik toch ook die ruimte vind om een jonge gast van 22 te zijn.”