.
Aaron Blommaert in Familie - aflevering 6888
woensdag 12 januari 2022

Aaron Blommaert kan niet stilzitten: “Ik moet met nuttige dingen bezig zijn”

Chillen is niet altijd even gemakkelijk

Als Raven zien we Aaron Blommaert elke dag aan het werk in 'Familie'. Daar speelt hij naast Kürt Rogiers en Sandrine André een spannende en belangrijke rol. Aaron is dankbaar voor de kansen die hij heeft gekregen in de soap en is dan ook altijd heel geëngageerd voor zijn job.

“Als ik draaidagen heb voor 'Familie' ga ik rond 23 uur in bed liggen. Ik moet dan nog altijd naar iets kijken op mijn telefoon, tot ik mezelf voel wegzakken en nog net mijn gsm kan wegleggen”, lacht Aaron in Het Laatste Nieuws wanneer hij het heeft over zijn slaapgewoontes.

Blommaert slaapt nooit drie uren aan één stuk. Dan wordt hij weer wakker en checkt hij terug zijn telefoon, of kijkt hij een film. “Maar opstaan ’s nachts, dat doe ik niet. Mijn familie heeft al last genoeg van het feit dat ik vroeg opsta. Maar zodra ik wakker ben, heb ik het gevoel dat er iets moet gebeuren. Dat ik geen tijd mag verliezen. Ik moet met nuttige dingen bezig zijn. Ik chill graag eens een halve dag, maar ik voel me daar ook heel snel schuldig over.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Aaron Blommaert

Meer Over:

Aaron Blommaert