.
Aaron Blommaert
woensdag 10 januari 2024

Aaron Blommaert: “Zijn management perst hem uit”

Hij krijgt soms wel wat kritiek

Zonder zijn entourage zou Aaron Blommaert niet de carrière kunnen leven die hij nu heeft. Hij wordt goed omringd en er wordt goed voor Aaron gezorgd. Zij gunnen hem voldoende rust om er steeds volle bak tegenaan te kunnen gaan als dat nodig is.

“ik heb ongelooflijk veel geluk met mijn entourage. Het gebeurt dat mensen mijn drukke agenda zien en denken: zijn management is hem aan het uitpersen! Maar nee, ik leg mezelf al die druk op. Als ik toch eens een vrije dag heb, word ik onrustig. Dan zeg ik: kom, mannekes, plan toch maar iets in. Niet omdat ik verslaafd ben aan applaus, ik hou gewoon van het gevoel bezig te zijn. En ik doe mijn job ontzettend graag. Uiteindelijk zijn het dan vooral familie of vrienden die me op platte rust zetten. Het heeft nog het meeste effect als ze me even naar het buitenland sturen. Daar kan ik écht niks doen”, lacht hij in De Morgen.

Op dit moment combineert Aaron het presenteren, met het acteren en het zingen. Dat is een helse combinatie en er bestaat natuurlijk een kans dat iets zal moeten wijken.

“Wie weet, al zou ik nu niet kunnen zeggen waar ik dan mee zou minderen. Het was al van kinds af aan mijn grote droom om al die dingen te doen. Ik zit momenteel in de enorme luxepositie dat er op al die terreinen mensen in mij geloven. Ik wil hen niet teleurstellen. Maar ik wil vooral mezelf niet teleurstellen.”

Bio van Aaron Blommaert

Meer Over:

Aaron Blommaert