.
Steph Goossens
woensdag 26 juni 2024

Acteur en presentator Steph Goossens afgestudeerd

Wat is hij blij.

Niet alleen de jeugd studeert rond deze tijd van het jaar af, ook acteur Steph Goossens heeft zijn proclamatie gehad en hij is geslaagd. Als acteur al vele jaren geleden, maar de afgelopen jaren is Steph Goossens terug beginnen studeren.

"Als kind was ik allesbehalve de eerste van de klas maar ik had in iedere graad wel een leerkracht die het verschil voor me maakte. Mijn lezingen tegen pesten, m’n enthousiasme en gedrevenheid als orthopedagoog, maatschappelijk werker , acteur en docent toneel , als schrijver, … heel veel ervan is terug te brengen tot die enkele leerkrachten die me zeiden dat ik het wél kon", schrijft Goossens op zijn sociale media.

De mensen die hem inspireerden om leraar te worden zullen wellicht meer dan tevreden zijn met die nieuws. "Het was al lang een droom en dus een keuze van het hart om met die talententocht van mij zélf ook iets terug te geven en daarom ben ik de lerarenopleiding gaan volgen. Het voorbije jaar was er een van van veel studeren en lesgeven .En sinds vanochtend staat het er zwart op wit : ik ben met grote onderscheiding afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs", glundert Steph Goossens.

"Dank aan mijn directies , mijn collega leerkrachten en aan al de docenten die me een betere leerkracht hebben gemaakt . Maar bovenal dank aan alle leerlingen ASO aan wie ik vol passie Nederlands mocht en mag geven want vanaf nu ben ik een “ échte “", besluit Steph Goossens.

Proficiat, Steph.

Bio van Steph Goossens

Meer Over:

Steph Goossens